Vrijwilliger bij Freyda

Freyda, dat ben jij! Ontdek de voldoening van vrijwilligerswerk dat echt bij jou past, afgestemd op jouw wensen, je talenten en je beschikbare tijd. Jouw inzet speelt een cruciale rol in de identiteitsontwikkeling en -versterking van andere jonge Joodse mensen.

Een kans om je talenten te ontplooien

Vrijwilligerswerk biedt de kans op nieuwe vriendschappen en contacten. Door actief deel uit te maken van de Freyda-community, ondersteun je anderen en heb je een positieve impact op de jonge Joodse gemeenschap. Kies een vorm van meehelpen die bij jou past, en benut zo de unieke mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen of bestaande te verbeteren. Dit is waardevol voor zowel je persoonlijke als professionele leven.

Onderwerpen waar wij als Freyda ons mee bezig houden zijn:

  • Joods opvoeden als een boeiende mix van religie, cultuur, en traditie, het samen vieren van feestdagen en/of de Joodse elementen in het schoolleven.
  • Antisemitisme en de rol van bruggenbouwers, het promoten van positief Jodendom, het ontwikkelen van weerbaarheid en het onderscheiden van kritiek op Israël.
  • Feestdagen vieren en leren van de rijke geschiedenis, tradities koesteren en het omarmen van de cultuur die ermee verbonden is.
  • Gemengde relaties, waaronder het integreren van gebruiken en tradities in het dagelijks leven en in huis, het vormgeven van huwelijk en ceremonie, op vakantie gaan en meer.
  • Persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid, het omgaan met prestatiedruk en het voorkomen van burn-out, bevorderen van je eigen welzijn en groei.
  • Joods zijn en behoren tot de LHBTIQ+ gemeenschap, over het creëren van een toegankelijke omgeving waar iedereen welkom is en het versterken van verbindingen binnen de gemeenschap.

Doe mee en maak het verschil in het leven van anderen, terwijl je ook je eigen pad van persoonlijke groei bewandelt.

Jouw mening telt, en we luisteren graag!

Heb jij nou ideeën of onderwerpen die je aan het hart gaan? Wij horen het graag! Jouw ideeën en mening zijn de bouwstenen van onze gemeenschap, en samen creëren we een rijke, diverse en inclusieve omgeving. Heb je een scherp gevoel voor wat er speelt in onze gemeenschap? Pak jij signalen op over relevante thema’s en onderwerpen? Ontdek dan wat jij kunt doen bij Freyda en voor Joodse jongeren!

Vrijwilligerswerk

Ja, ik wil vrijwilliger worden

Wat ontzettend leuk dat je ons wilt helpen met het verspreiden van onze idealen. Stuur een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Een initiatief van