De Roze Nesjomme

Donderdag 29 juli 2021 in Amsterdam

Categorie: Lezingen

Aanmelden

Iedereen met een Joodse achtergrond moet een plek kunnen hebben in de Joodse gemeenschap. Maar hoe zit dat met LHBTQI+’ers in de Joodse gemeenschap. Voelen zij zich daarin thuis, vrij om te zijn wie ze willen zijn? Is het extra lastig om én LHBTQI+’er, én Joods te zijn? Wat is er in het verleden allemaal gebeurd om de acceptatie van LHBTQI+’ers in de gemeenschap te verbeteren, en wat kunnen we anno 2021 nog doen? Is de strijd om emancipatie voorbij, of is er nog winst te behalen? Tijdens de Roze Nesjomme bespreken we deze en andere vragen. Met:

Moderator

Yora Rienstra


Panel

Jelle Zijlstra
Matthew Schwarz

Ronen Brilleslijper
Sharon Goldstoff

Storytelling
Yael van der Wouden

Bekijk hieronder een fragment uit het interview met de medeoprichter van Sjalhomo:

Coronamaatregelen
Wij houden ons strikt aan de regels van het RIVM.Tijdens het evenement zal altijd de 1,5 meter afstand gewaarborgd zijn. Mondkapjes zijn niet verplicht.LET OP: wanneer u meerdere kaarten in één keer besteld gaan wij ervan uit dat u een huishouden vormt en wij u naast elkaar kunnen placeren. Indien dit niet het geval is willen wij u verzoeken losse orders te plaatsen per huishouden.

!! I.v.m. de coronamaatregelen is het aantal zitplekken in de zaal beperkt. Livestreamkaarten zijn onbeperkt verkrijgbaar.

Toegankelijkheid
De zaal in de Balie is rolstoeltoegankelijk

Avond terug zien?
Inmiddels heeft het evenement plaatsgevonden. Wil je de hele avond terugkijken? Dat kan!

Close
Chat