Dag van de mantelzorg ACTIE

Op 10 November is het de dag van de Mantelzorg.
Daarom willen we iedereen die zorg draagt voor een naaste in het zonnetje zetten!!

Mantelzorg is niet vanzelfsprekend en in tijden zoals deze, waarop veel waardering is geuit voor de mensen in de vitale beroepen, willen wij extra aandacht geven aan de mensen die ook een groot aandeel hebben in de zorg. Zij verlenen onbetaald zorg aan chronisch zieken, mensen met een beperking en kwetsbare ouderen.

Vaak denkt men bij mantelzorg aan mensen die hun oude ouders helpen, maar het gaat bijvoorbeeld ook om de hulp aan huisgenoten of aan iemand met een psychische aandoening. De hulp die kinderen of jongeren aan een zieke ouder of broer of zus geven valt ook onder mantelzorg. De meest recente schattingen laten zien dat één op de drie Nederlanders mantelzorg biedt.

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een familielid, buur of kennis laat dan in dit formulier je gegevens achter en dan zorgen wij ervoor dat er die dag wat lekkers op de mat valt!! 

Wees er snel blij want op=op!

UPDATE: alle repen zijn inmiddels vergeven. Bedankt voor jullie enthousiasme de mantelzorgers hebben hun presentje inmiddels ontvangen!

Let op. De volgende actievoorwaarden zijn van toepassing:

- Maximaal 1 smakelijke verrassing per adres 
- Het formulier kan tot en met dinsdag 10 november ingediend worden
- De actie is kosteloos en loopt zolang de voorraad strekt 

JMW Freyda helpt mantelzorgers

Ook als mantelzorger kun je bij JMW Freyda terecht voor praktische tips of ondersteuning. Wij kunnen meekijken en meedenken. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen in een gespreksgroep. Bij interesse en/of vragen neem gerust contact op met ons spreekuur ma-vrij tussen 9:00 uur – 17:00 uur.

Close
Chat