Chanoekachallenge - de winnaars!

We hebben onztettend mooie inzendingen ontvangen voor de Freyda Chanoekachallenge. Jullie creativiteit ging ons eigen voorstellingsvermogen ver te boven, de ene creatie nog mooier dan de andere. Zo hebben we het internet van wat meer licht en kleur voorzien in deze donkere winter. Wie er heeft gewonnen? Lees snel verder. en voor de winnaars: we nemen contact met jullie op zodat de prijzen zo spoedig mogelijk jullie kant op komen!

"בָּאנוּ חוֹשֶׁךְ לְגָרֵשׁ"

De 3e plaats

De derde prijs gaat naar de chanoekslingers van @nofar_yam. Houd wat ruimte over in je buik want de goedgevulde Koektrommel van het Koekemannetje komt zo snel mogelijk jouw kant op!

De 2e plaats

@BHeertje stuurde ons een hilarische wedstrijd tussen de chanoekakaarsjes. Slijp je messen maar vast, want het kookboek van jouw keuze komt er aan!

De 1e plaats

Ennn.... (tromgeroffel) de eerste plaats gaat naar @Tamarmaar, gefliciteerd! Een zelfgemaakte chanoeka-animatie, wat een fantastisch idee. Hopelijk ben je een beetje into de Israelische keuken, want je krijgt van ons een choemoespakket en auberginegrill van Esther's Cookery!

"Wij kwamen om de duisternis te verdrijven"
Close
Chat